Vacature 1e Monteur Elektro

Leidinggevende Rol in Innovatieve Projecten

Ben jij een MBO Elektro niveau 3 professional met een passie voor elektrotechniek en leidinggevende capaciteiten? Heb je enkele jaren ervaring als monteur, een rijbewijs B, en ben je VCA-gecertificeerd of bereid dit te behalen? Dan ben jij wellicht de 1e Monteur Elektro die we zoeken!

Wat maakt Van Dillen Techniek uniek?

Bij Van Dillen Techniek zijn we niet zomaar een installatiebedrijf, we zijn het meest aantrekkelijke installatiebedrijf in het Westland! We staan bekend om onze dynamische werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, innovatie, en hoogwaardige kwaliteit. Bij ons word je niet alleen gewaardeerd als professional, maar ook als mens.

Wat wij bieden:

  • Een professionele werkomgeving met oog voor de mens
  • Een goed uitgerust team met eigen werkkleding, toolbox en meer
  • Uitdagende en diverse projecten met een focus op kwaliteit
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling

Jouw rol als elektromonteur:

Als 1e Monteur Elektro ben jij de meewerkend voorman die het verschil maakt. Je stuurt met jouw leidinggevende capaciteiten een team van drie tot vijf monteurs aan in de dagelijkse werkzaamheden op onze projecten. Naast standaard elektrowerkzaamheden zijn dit regelmatig ook domotica-werkzaamheden. Een overzicht van recente projecten vind je hier.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van een goede voortgang van de werkzaamheden, tijdige bestelling van materialen en het creëren van een veilige werkomgeving.

Wat vragen wij:

  • MBO Elektro niveau 3
  • Enkele jaren ervaring als monteur
  • Rijbewijs B
  • VCA-certificaat of bereidheid dit te behalen
  • Teamspeler, die ook zelfstandig zijn taken kan uitvoeren

Solliciteer nu!

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan innovatieve projecten die de leefomgeving van onze klanten verbeteren? Solliciteer dan nu als 1e Monteur Elektro bij Van Dillen Techniek! Stuur je CV naar info@van-dillen.nl onder vermelding van “Sollicitatie 1e Monteur Elektro.” We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Van Dillen Techniek – Waar kwaliteit en innovatie samenkomen in elektrotechniek.

Solliciteren

Create your account